Wilt u doneren ?

Wil je ons steunen om Evi het mooist denkbare leven te kunnen geven en mee te strijden tegen CLN type 2 en andere metabole ziekten?

Wij gebruiken de giften om (zorg-)kosten die niet door de verzekering of overheidsinstanties worden gedekt te financieren, zoals educatie en beweging, zorgkosten, juridische ondersteuning, reis-en verblijfkosten, aanpassingen in huis, rolstoelbus etc.

Het overgebleven bedrag zullen wij schenken aan onderzoek gericht op de diagnostiek en behandeling van stofwisselingsziekten als CLN type 2.

Steun Metakids

Metakids financiert onderzoek om zoveel mogelijk metabole ziekten ( ook wel stofwisselingsziekten genaamd )  zo vroeg mogelijk te kunnen diagnosticeren om ze vervolgens te kunnen behandelen. Bij kinderen met een metabole ziekte gaat er iets mis met de chemische processen van hun lichaam. De ziekte sloopt het lichaam. Zo’n 10.000 Nederlandse gezinnen leven met de slopende gevolgen hiervan en om de dag overlijdt er een kind aan deze dodelijke ziekte. De Evi-foundation steunt Metakids in het realiseren van hun doelstelling. www.metakids.nl